Eerste superelfoverwinning voor Tom Bouw (Alleen maar bras)

Algemeen, Nieuws Superelf — Gepubliceerd op 10 september 2017 19:50 door Peter Bussers

Na de zaterdag had Alleen maar Bras (Tom Bouw) een voorsprong van vier punten. De vraag was of hij deze voorsprong kon vasthouden en of hij zich voor het eerst weekwinnaar mocht winnen. Het antwoord was JA! Het werd nog wel spannend maar uiteindelijk wist Alleen maar bras speelronde 4 met één punt verschil te winnen.

Om kwart over vier werd de voorlopige stand opgemaakt. Alleen maar bras had op zaterdag nog een voorsprong van vier punten, deze was na acht wedstrijden geslonken tot één punt. Maar ook de nummers 3 t/m 10 stonden op een relatieve kleine achterstand. Daar waar Alleen maar bras 38 punten had, had bv de nummer tien Bonk FC 32 punten.

Het leek nog alle kanten op te kunnen gaan, gelet op de punten dan. Keek men echter naar de teams dan zag je dat de meeste teams nog maar één speler in het spel hadden en dat dit een speler was van VVV Venlo. Veelal Ralf Seuntjens. Het had er dan ook alle schijn van dat de weekzege zou gaan naar Alleen maar bras van Tom Bouw en dat gebeurde dan ook. Tom kon in het laatste duel nog twee punten bijschrijven evenals de concurrenten Scarface van Niels Schoonings, 357 Sec. van Jop Claassen  en FC Farbridges van Cas Verbruggen.

De eerste weekzege dus voor Tom Bouw in het superelfspel. De goedescore van Tom zorgde er ook voor dat hij een sprong maakte in het Algemeen Klassement en de 1e Periode. In het Algemeen klassment steeg Alleen maar bras maar liefst veertien plaatsen en is nu dan op een 17e plaats te vinden. In de 1e periode is Alleen maar bras opgerukt tot een mooie 4e plaats met negen punten achterstand op de nieuwe koploper 357 Sec.

« ga terug